Zwembad onderhoud

Hoe zalig kan een duik in een zwembad niet zijn?
Verkoeling onder de warme zomerzon. Na een dag hard werken even wat baantjes trekken. Of voor de kinderen om in te spelen of te leren zwemmen. Als eigenaar van een zwembad kent u uiteraard deze lusten.

Maar kent u ook de lasten?

Na verloop van tijd treden bij de meeste zwembaden de eerste defecten op. De reparatie daarvan is geen alledaags werk en daarmee een klus voor een specialist in zwembad onderhoud.

Orka zwembadreparatie weet als geen ander wat erbij komt kijken. Wij onderhouden zwembaden bij de mensen thuis, op de camping, hotels, subtropische zwembaden, vakantie- en pretparken en openbare zwemgelegenheden.

Orka zorgt voor:

  • Beroeps gecertificeerde duikers.
  • 24 uurs service bij spoed reparaties.
  • VCA, EHBO, MAD A gecertificeerd.
  • Service, Kwaliteit, Deskundig advies.

Zwembad onderhoud – Onderwater reparaties.

zwembad onderhoudDankzij ons hoeft u het zwembad niet leeg te laten lopen. Onze duikers kunnen prima werken onder water met speciale apparatuur en onderhoudsproducten. Dat scheelt u dus behoorlijk in de kosten van waterverlies en daarbij komende extra kosten.

Kosten besparen op zwembad reparaties.
Bent u eigenaar van een openbaar zwembad, dan loopt u geen risico op inkomstenderving doordat u tijdens de reparatie geen klanten kunt ontvangen. Want het mooie is: bij veel zwembad onderhoud dat wij onder water verrichten, kunnen mensen gewoon gebruik blijven maken van het bad. Ook het ’s nachts uit laten voeren van reparaties is voor ons geen enkel probleem.


Uitgebreide checklist en rapportage.

Orka zwembadreparatie heeft zich in de loop van zijn bestaan ontwikkeld tot dé specialist in zwembad reparaties, inspecties en onderhoud. Wij maken gebruik van Beroeps gecertificeerde duikers, welke beschikken over beroeps gecertificeerde papieren geldende voor de Nederlandse beroepsduiker. Aangemeld bij het openbaar register van SWOD (Stichting Werken Onder Overdruk)

Ervaren duikers en specialisten in zwembad onderhoud.
zwembad reparatieOnze beroeps gecertificeerde duikers inspecteren uw zwembad aan de hand van een uitgebreide checklist. Zo inspecteren ze de wanden en de bodem op kapotte tegels en versleten voegwerk. Onze mensen kijken of het kitwerk nog overal in een deugdelijke staat verkeerd, dit wordt gedaan door middel van lekdetectie.

 

Ze controleren de bevestiging van roosters, roestafzetting, scherpe en uitstekende delen van de trappen, glijbanen en beweegbare bodems en controleren of de onderwaterverlichting overal nog naar behoren werkt.

 

Zwembad onderhoud betekent voor ons ook dat u van alle eventueel geconstateerde gebreken een uitgebreide rapportage krijgt. Die nemen we in overleg met de klant door. De veiligheid van uw gasten is onze drijfveer voor perfect werk.

Als het zwembad onderhoud van Orka zwembadreparatie u bevalt, dan is het mogelijk om bij ons een contract af te sluiten voor een jaarlijkse inspectie en onderhoud. Dat is voordeliger dan een eenmalig onderzoek, al zult u zich verbazen over de zachte prijzen die wij ook daarvoor hanteren.

Wij garanderen een 24 uurs service bij spoed operaties door situaties met verhoogde kans op letsel voor bezoekers !!

Zwembad onderhoud? Orka zwembadtechniek!

Zwembad onderhoud is werk voor vakmensen. Daar huur je geen bevriende kennis of gewone installateur voor in. En meestal kunnen wij de klus al klaren met werken onder water. Neem daarom contact op met Orka zwembadreparatie voor een vrijblijvende offerte. U zult er beslist geen spijt van krijgen.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment