Zwembadreparatie

Heeft uw hotel, camping, subtropisch of openbaar  zwembad reparatie nodig? Dat kan slecht uitkomen als de gasten net verkoeling zoeken onder de warme zomerzon of als hun kinderen klaar staan voor een watergevecht.De eigenaar van een zwembad wordt vroeg of laat geconfronteerd met onderhoud.

Bij de meeste zwembaden gaan na verloop van tijd tegels, roosters, voegen stuk. Als uw zwembad reparatie behoeft, kunt u echter niet zomaar de eerste de beste aannemer of installateur inschakelen. Zwembadreparatie is werk voor specialisten. Gelukkig heeft Orka zwembadreparatie voor uw hotel zwembad een oplossing. Voor alle zwembaden trouwens.

Zwembadreparatie onder water.

Het zal u als zwembad eigenaar waarschijnlijk verrassen, maar wist u dat in een zwembad reparatie in veel gevallen gewoon onder water kan geschieden? Met geprepareerde gereedschappen gaan onze beroeps gecertificeerde duikers voor u aan de slag onder het wateroppervlak.

Orka zwembadreparatie & kostenbesparing.
ZwembadreparatieVoor u betekent dat bovendien een kostenbesparing. Het water kan namelijk gewoon in het zwembad blijven zitten. Zodoende hoeft u ook geen geld te besteden aan het opnieuw vullen van het zwembad met water, plus het opwarmen daarvan. Ook voor eigenaren van openbare zwembaden is dit goed nieuws: de zwemlessen kunnen gewoon doorgang vinden. Mensen hoeven dus niet over te stappen naar een ander concurrerend zwembad omdat er bij u op de deur een bordje hangt: ‘Tijdelijk dicht, zwembad reparatie‘.

Gespecialiseerde dienstverlening

Door de jaren heen heeft Orka zwembadreparatie zich gespecialiseerd in dienstverlening aan bezitters van een zwembad: reparatie, onderhoud en inspectie. Wij zetten beroeps gecertificeerde duikers in. Zij checken uw zwembad op tal van punten. Bij de wanden en op de bodem wordt nagegaan of er sprake is van loszittend voegwerk en kapotte tegels.

Onderwater Inspecties – Zwembadreparaties.

  • Wij bekijken o.a of het kitwerk nog overal op de juiste manier is aangebracht.
  • Trappen, roosters en glijbanen worden gecontroleerd op een correcte bevestiging.
  • Onderwaterverlichting wordt nagelopen.

Zo’n inspectie wordt aan de hand van een rapportage altijd nabesproken met de eigenaar van het zwembad: reparatie of preventief onderhoud zijn dan veelgehoorde conclusies. Heeft u de veiligheid van uw gasten hoog in het vaandel staan? Wij ook!

Als onze werkwijze u aanstaat, dan is het mogelijk om Orka zwembadreparatie in te schakelen voor inspectie op jaarbasis. Dat is en blijft per saldo goedkoper dan grote reparatieklussen. Al zult u blij verrast zijn door de prijzen die wij voor herstelwerk in rekening brengen.

Uw zwembad reparatie nodig? Orka zwembadreparatie!

Onze Beroeps gecertificeerde duikers zijn voor u de juiste partner als het gaat om uw zwembad.Reparatie of onderhoud, we kunnen het allemaal aan. Als u nu contact met Orka zwembadreparatie opneemt, zullen onze medewerkers u met raad en daad bijstaan.