Certificering Duikbedrijf

Aan het bezit van een subtropisch zwemparadijs beleeft de eigenaar in zijn algemeenheid veel plezier. De bezitter geniet er zelf van, maar ziet de gasten dat ook doen. Om ook lang de vruchten van een zwembad te kunnen plukken, is het echter noodzakelijk dat u zorgt voor een adequaat en regelmatig onderhoud.

Zwembad onderhoud – Voorkomt ongelukken.
Tenslotte bent ú aansprakelijk als iemand zich ernstig bezeert aan iets simpels als een gebroken tegel. Met een doelgerichte inspectie en eventuele reparatie door Orka duikservice & zwembadreparatie blijft u rampspoed voor. Mocht er in uw zwembad inderdaad een tegel los zitten of kapot zijn, dan zorgen wij ervoor dat deze snel wordt verwisseld voor een nieuw exemplaar. De veiligheid van uw gasten gaat toch boven alles?

Beroeps Gecertificeerde Duikers

De inzet van ons duikbedrijf voor deze reparatie kent diverse voordelen. Onze beroeps gecertificeerde duikers kunnen onder water uitstekend uit de voeten met de daarop toegeruste gereedschappen en materialen. Deze duikers beschikken over beroeps gecertificeerde papieren geldende voor de Nederlandse Beroepsduiker. En al onze duikers zijn aangemeld bij het openbaar register van SWOD (Stichting Werken Onder Overdruk).

Werken onder Water.
Dat scheelt u dus behoorlijk in de kosten van water verlies en daarbij komende extra kosten. Wanneer in uw bad ook zwemlessen worden verzorgd, loopt u geen inkomsten mis. Die kunnen gewoon doorgaan tijdens de werkzaamheden. Wij houden daar als gespecialiseerd duikbedrijf te allen tijde rekening mee. Zwemmers kunnen dus gewoon naar uw bad blijven komen en hoeven hun heil niet elders te zoeken.

Plan de campagne voor Zwembad onderhoud

Als beroeps gecertificeerde duikers doen wij overigens meer dan een zwembad alleen op loszittende tegels onderzoeken. We checken bodem, badrand en directe omgeving op verscheidene aspecten. Kunnen het voegwerk en de kitranden nog wel door de beugel? Is de onderwaterverlichting nog op een correcte manier aangesloten? Hoe staat het met de bevestiging van roosters, glijbanen en trappen?

Uitgebreide onderwater inspectie.

In een uitgebreide rapportage doen wij verslag van onze constateringen. Samen met de opdrachtgever wordt daarna een plan de campagne gemaakt voor eventuele reparaties en verder, preventief onderhoud. Wij kunnen u als beroeps gecertificeerde duikers eveneens adviseren over zaken als waterbehandelingssystemen.

Voorkom vervelende verrassingen. Geef Orka zwembadreparatie opdracht om uw zwembad jaarlijks te controleren op technisch vlak en hygiëne. U bent dan onder de streep voordeliger uit dan wanneer u een ingrijpende reparatie voor de kiezen krijgt. Ook al zijn onze prijzen op dat gebied eveneens scherp.

Orka – Beroeps Gecertificeerde Duikers.

Het onderhoud van een zwembad is en blijft werk voor vaklieden. Het inschakelen van een duikbedrijf levert u bovendien extra profijt op. Precies de reden dus om contact te leggen met Orka zwembadreparatie voor een vrijblijvende offerte. U bent in goed gezelschap. Tot onze klantenkringen behoren eigenaren van zwembaden aan huis, op de camping, hotels, openbare baden, vakantie- en pretparken en subtropische zwemparadijzen.

Wij garanderen een 24 uurs service bij spoed reparaties door situaties met verhoogde kans op letsel voor bezoekers!!