Gecertificeerde duikers

Werken onder water
Het genot van een duik in een zwembad. De verkoeling van het water in de warme zomerzon. Even wat baantjes trekken na een lange dag op kantoor. De eigenaar van een openbaar zwembad kent daarvan natuurlijk de lusten. Maar ook de lasten? Na verloop van tijd treden bij de meeste zwembaden de eerste defecten op. De reparatie daarvan is geen alledaags karwei, dat vereist werken onder water. En laat Orka zwembadreparatie nou net gespecialiseerd zijn in werken onder water. Niet alleen in openbare zwembaden, maar ook in baden op campings, in hotels, privé-bassins en subtropische zwemparadijzen.

Misschien is het een verrassing voor u, maar een zwembad hoeft voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden niet leeg. Met speciale werktuigen en mortel om in het zwembad tegels vast te zetten, kunnen onze gediplomeerde duikers werken onder water. Ze beschikken over beroeps gecertificeerde papieren geldende voor de Nederlandse beroepsduiker. Aangemeld bij het openbaar register van SWOS(Stichting Werken Onder Overdruk) En dat is meteen ook een interessant gegeven voor u. Het scheelt u dus behoorlijk in de kosten van waterverlies en daarbij komende extra kosten. Voor de eigenaar van een openbaar zwembad waarin zwemles wordt gegeven, is het een fijne wetenschap dat die tijdens ons onderhoudswerk gewoon door kan gaan. Ontevreden klanten door een tijdelijke sluiting worden daarmee voorkomen.

Gecertificeerde duikers
Orka zwembadreparatie heeft zich op het gebied van zwembadonderhoud ontwikkeld tot specialist in werken onder water. Wij maken gebruik van gecertificeerde duikers. Zij checken uw zwembad aan de hand van een veelomvattende lijst. Zo inspecteren ze de wanden en de bodem op kapotte tegels en versleten voegwerk. Tijdens het werken onder water gaan de duikers na of het kitwerk nog overal op zijn plek zit. Ze controleren tevens de bevestiging van roosters, trappen en glijbanen en of de onderwaterverlichting overal naar behoren werkt. Doordat we kunnen werken onder water, hebben we ook snel een uitgebreid rapport van alle eventueel geconstateerde gebreken van uw zwembad. Samen werken we aan een adequate veiligheid en hygiëne voor uw gasten.

Als ons pakket met onderhoud en reparaties van zwembaden u bevalt, dan is het mogelijk om bij Orka zwembadreparatie een contract af te sluiten voor een jaarlijkse inspectie en onderhoud. Uiteindelijk bent u daarmee goedkoper uit. U zult zich verbazen over de door ons gehanteerde scherpe prijzen.

Wie is gespecialiseerd in werken onder water? Orka zwembadreparatie!
Bent u ervan overtuigd dat wij de specialist zijn in zwembadonderhoud doordat we kunnen werken onder water? Neem dan snel contact op met Orka zwembadreparatie. Onze vakmensen geven u niets liever dan de garantie van een nog langer zwemplezier.

Wij garanderen een 24 uurs service bij spoed reparaties door situaties met verhoogde kans op letsel voor bezoekers!!