Onderwater Inspecties

Het bezit van een zwembad is een genot en brengt het nodige plezier met zich mee. Als eigenaar geniet u er zelf van, of van de zwemmers die uw bad gebruiken. Maar zorg er ook voor dat de pret niet bedorven wordt. Het is noodzakelijk dat u onderwater goed onderhoud pleegt. Houd er rekening mee dat in een zwembad tegels nogal eens loslaten en dat u kunt worden aangesproken op de gevolgen daarvan. Gelukkig kan Orka zwembadreparatie u met onderwater inspecties en reparatie onderwater van dienst zijn.

We hebben ervaring met onderhoud aan zwembaden bij mensen thuis, in hotels, op campings, subtropische zwemparadijzen, vakantie – en pretparken en openbare zwembaden. Zijn er in uw bad inderdaad tegels kapot, dan worden deze razendsnel door ons vervangen. Wij zijn pas tevreden als we de veiligheid van de gebruikers van uw bad ten volle kunnen garanderen.

Orka Zwembadreparatie – Onderwater inspecties.

Met de inzet van Orka zwembadreparatie en onderwater inspecties hoeft u het zwembad niet leeg te laten lopen. Onze beroeps gecertificeerde duikers kunnen uitstekend onderwater werken met speciale apparatuur en onderhoudsmaterialen. Dat scheelt u dus behoorlijk in de kosten van waterverlies en daarbij komende extra kosten.

Bent u de uitbater van een commercieel zwembad, dan loopt u geen inkomsten mis doordat u tijdens de reparatie geen bezoekers kunt ontvangen. Want het mooie is: bij veel onderhoud dat wij onderwater verrichten, kunnen mensen gewoon in het bad blijven zwemmen. Ook het ’s nachts uit laten voeren van reparaties is voor ons geen enkel probleem.

Onderwater Inspecties en Zwembad onderhoud Advies.

Orka zwembadreparatie controleert niet alleen of in het bassin de tegels wel vastzitten. We lopen het zwembad na op een flinke hoeveelheid aandachtspunten. Hoe is het gesteld met de staat van het voegwerk en de kitranden? We detecteren lekkages. Werkt de verlichting onderwater nog volgens de richtlijnen die daarvoor staan? Zijn de trappen, glijbanen, roosters en beweegbare bodems op de juiste wijze verankerd? Onze bevindingen leggen we vast in een rapport, aan de hand waarvan met de klant wordt besproken of ingrijpen nodig is. En bent u voor uw zwembad op zoek naar tegels, waterbehandelingssystemen en onderhoudsproducten, dan kunnen we u daarbij eveneens adviseren.

Voorkomen is beter dan genezen. Sluit bij Orka zwembadreparatie een contract af waarmee u verzekerd bent van een jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw zwembad. Uiteindelijk blijkt dat toch altijd weer goedkoper te zijn dan grote herstelwerkzaamheden. Ook al zullen onze tarieven daarvoor u positief verrassen.

Onderhoud aan uw zwembad onderwater? Orka zwembadreparatie!

Een zwembad onderhouden is werk voor specialisten. Daar huur je geen bevriende kennis of gewone installateur voor in. Meestal kunnen wij de klus al klaren met onderwater werken. Neem daarom contact op met Orka zwembadreparatie voor een vrijblijvende offerte. Een investering waar u nog jaren plezier aan beleeft.