Zwembad Tegelreparatie

Zwembad tegelreparatie het bezit van een zwembad brengt over het algemeen veel plezier met zich mee. De eigenaar geniet er zelf van, of van de mensen die gebruik maken van het bad. Maar om er ook láng plezier van te hebben, is het noodzakelijk dat u goed zwembad onderhoud pleegt.

Zwembad onderhoud voor veiligheid en hygiëne.
De veiligheid en hygiëne moeten voor u en uw gasten altijd gewaarborgd zijn. Of het nu gaat om een privé- of publiek bad, wedstrijdbad, een zwemparadijs of een zwembad bij een hotel of camping. Wist u dat in een zwembad tegels nogal eens loslaten en dat u verantwoordelijk bent voor de gevolgen daarvan?

Gelukkig kan Orka zwembadreparatie u met inspectie en reparatie in alle genoemde baden van dienst zijn. We bekijken eerst of er in het zwembad tegels los zitten of kapot zijn. Mocht dat het geval zijn, dan worden deze zo snel mogelijk vervangen.

Video Zwembad Tegelreparatie.

Misschien is het een verrassing voor u als eigenaar, maar dit karwei kan volledig onder water plaatsvinden. Met speciale gereedschappen en mortel om in het zwembad tegels vast te zetten, kunnen onze beroeps gecertificeerde duikers de klus onder het wateroppervlak klaren.

Onze beroeps gecertificeerde duikers beschikken over de juiste papieren geldende voor de Nederlandse beroepsduiker. Aangemeld bij het openbaar register van SWOD (Stichting Werken Onder Overdruk)

En dat is dan weer goed nieuws voor u. Dat scheelt u dus behoorlijk in de kosten van waterverlies en de daarbij komende extra kosten. Bent u de bezitter van een openbaar zwembad waar ook zwemlessen worden gegeven, dan is het een prettige wetenschap dat deze gedurende het onderhoud gewoon door kunnen gaan. U voorkomt daarmee tijdelijke sluiting en dat mensen naar een ander bad uitwijken.

Inspectie en advies & tegelreparatie.

Maar Orka zwembadreparatie controleert niet alleen of in een zwembad tegels wel vastzitten. We lopen het bassin na op tal van punten, zoals de detectie van lekkages. Hoe is het gesteld met de staat van het voegwerk en de kitranden? Functioneert de onderwaterverlichting nog op een juiste, veilige wijze? En zijn de trappen, glijbanen, roosters en beweegbare bodems goed gemonteerd?

Onze bevindingen leggen we vast in een rapport, aan de hand waarvan met de klant wordt besproken of er actie nodig is. Ook geven wij advies als u voor uw zwembad tegels, waterbehandelingssystemen en onderhoudsproducten wilt aanschaffen.

Voorkomen is beter dan genezen. Orka zwembadreparatie kan uw zwembad op contractbasis jaarlijks inspecteren op onvolkomenheden, veiligheid en hygiëne. Uiteindelijk blijkt dat toch altijd weer goedkoper te zijn dan grote herstelwerkzaamheden. Ondanks dat onze tarieven daarvoor u aangenaam zullen verrassen.

Zwembad tegelreparatie – Orka zwembadreparatie!

Bent u ervan overtuigd dat wij de juiste partner zijn om in uw zwembad tegels te inspecteren en ander onderhoudswerk uit te voeren? Neem dan snel contact op met Orka zwembad tegelreparatie. Onze vakmensen staan voor u klaar om u nog veel zwemplezier te garanderen.