Reinigen & Inspecteren Beweegbare Bodems

Beweegbare bodems zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn ze in vrijwel elk formaat leverbaar en kunnen de panelen in materiaalsoort verschillen. De beweegbare bodems hebben echter wel één ding gemeen en dat is dat ze onderhoud vereisen. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de hygiëne maar ook met de veiligheid van uw klanten.

Duikservice & zwembadreparatie Orka heeft door haar jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van diverse systemen en zwembadbodems. Daardoor is het mogelijk om een complete reiniging te doen en vuil vanonder de beweegbare bodems te verwijderen. Ook wordt er een grondige inspectie uitgevoerd waardoor we eventuele slijtage of andere ongemakken ontdekken.

Om ongemak en onveiligheden voor uw klanten te voorkomen, wilt u natuurlijk dat het zwembad in een goede staat verkeerd. We brengen u op de hoogte van zichtbare gebreken met behulp van foto- of videomateriaal. Een inspectie vindt vaak jaarlijks plaats en biedt de gelegenheid om slijtdelen te vervangen.

Overigens verricht Duikservice & zwembadreparatie Orka veel van haar werkzaamheden zonder dat u het zwembad hoeft leeg te pompen. Hierdoor maakt u geen extra kosten voor warmteverlies, het vullen en de opwarming. Daarnaast kunnen bezoekers in veel gevallen gewoon gebruikmaken van het zwembad.