Voegen

Voegen onder water

Je kent het wel, ben je lekker aan het zwemmen en zie je ineens dat er tegels los zijn onder water. Je vraagt je af wat je hiermee moet doen.
ORKA zwembadreparaties weet hier wel raad mee. ORKA zwembadreparaties weet zich wel raad met tegels repareren onder water. Dit is een hele kunst, maar bij ORKA zwembadreparaties is dit mogelijk! ORKA zwembadreparaties repareert voegen, tegels en dilatatievoegen, dit doen ze al jaren. ORKA zwembadreparaties werkt samen met verschillende productontwikkelingsbedrijven. Uit deze samenwerking is onze speciale onderwatervoegmortel en plakmortel ontstaan voor tegen en voegen. Wij maken gebruik van speciale ontwikkelde kunststof-mortel, hierdoor kunnen de onderwatertegels worden verlijmd en gevoegd. Door onze speciale kunststof-mortels zijn alle reparaties onder wat mogelijk.

Voegen onder water is onze Specialiteit !!

In- en uitlaatputten
Tegels kunnen wegzakken door het wegslaan van het beton onder de in- en uitlaatputten. Dit komt doordat er scheurtjes en openingen in de voegen ontstaan. Rondom de put laat het beton los en komt in aanraking met het zwembadwater. Na een tijdje lossen de chemicaliƫn van het water het beton op. Zand blijft dan nog als enige over, hierdoor ontstaan er kleine en grote ruimtes onder in de putten, waardoor de tegels gaan wegzakken. Voor klanten is het ook gevaarlijk, dit kan komen door de uitgesleten voegen die erg scherp zijn, klanten kunnen zich hieraan verwonden. Wij kunnen deze voegen voor u opvullen, dit doen we snel en doeltreffend.